Welkom op de EssieDarling App

Het liefst ziet EssieDarling jullie persoonlijk, maar voor wie de Nieuwe Binnenweg 44 te ver weg is, is er hier de mogelijkheid voor het bestellen van je favoriete parfun. Voor een optimale beleving raden we je aan om te kijken op een vaste computer of scherm.

Nieuw bij EssieDarling: Carthusia

In 1948 ontdekte de overste van het Carthusia Klooster de eeuwen oude formules van deze parfums en overhandigde deze, met toestemming van de Paus, aan een chemicus in Turijn, die het kleinste laboratorium van de wereld creëerde. Maak kennis met de prachtige geuren van Carthusia.

Andy Tauer Parfumes

Andy Tauer heeft nooit de kunst van het parfum maken bestudeerd in een school. Hij is een zuiver autodidact, begon zijn onderneming 6 jaar geleden in Zwitserland en verkoopt zijn parfums nu wereldwijd. Vanaf nu ook verkrijgbaar bij EssieDarling!

Testpanel

De beste parfums worden getest door het EssieDarling testpanel. Hieronder een selectie van de absolute toppers.

PostNL bezorgservice

Als u op werkdagen voor 16:00 besteld, dan is uw zending de volgende dag in huis. U kunt uw zending ook laten bezorgen bij een PostNL verkooppunt bij u in de buurt. Hiervoor wordt €1,00 extra in rekening gebracht. Deze voldoet u direct in de webshop.