Brecourt

De BRECOURT-filosofie

BRECOURT verenigt verschillende parfumeurs die de wens delen om een ​​knowhow te behouden die al generaties lang wordt doorgegeven. Onze workshops bevinden zich in de stad Grasse, de bakermat van de parfum die om deze reden wordt ingedeeld in het erfgoed van de mensheid door de UNESCO.

Ons team heeft diepgaande expertise over de emotionele kracht van elke grondstof die we selecteren vanwege zijn kwaliteiten, zeldzaamheid en adeldom. Daarom proberen we op de meest precieze manier de olfactorische link te reconstrueren die de mensheid met de natuur verenigt.

Onze contextuele collecties verbeelden gedacht geuren rond een gerichte emotioneel onderwerp, met betrekking tot haar sensualiteit te openbaren, verleiding te intensiveren van een strategie, wat suggereert elegantie, zijn invloed markeren of de gevoeligheid ervan vrij te geven.

Onze vergankelijke collecties zijn het resultaat van een delicaat werk van onze parfumeurs op bijzonder zeldzame materialen of uitsluitend geëxploiteerd door Brecourt, zoals Rosa Gallica.

© Copyright 2018 - EssieDarling exclusieve Parfums