Montale

In 2013 is Montale in Parijs opgericht door Pierre Montale. Hij bracht zijn jaren door in de Golfstaten waar hij een geur creëerde voor het koninklijke huis van Saoedi-Arabië. Na zijn jaren in de Golfstaten keerde hij terug naar Parijs met zijn oosterse creaties.

DE OOSTERSE KLEUREN

De geuren van Montale zijn de eerste geuren met het franse ingrediënt Aoud “Bois Des Dieux”, een koninklijk ingrediënt. De Montale geuren hebben een rijkdom aan oostere geuren, kleuren. De geuren van Montale zijn gemaakt van natuurlijke materialen, van een hoge kwaliteit en een hoge concentratie parfum. De fles is van alluminium en speciaal ontworpen ter bescherming van de ‘edelstenen’.

“Un parfum c’est une matière première naturelle vivante, qui continue sa macération. La fragrance que vous achetez aujourd’hui va acquérir sa force & sa rondeur au fur et à mesure de sa conservation. Temps et macération : le secret d’un élixir.” Pierre Montale

DE SLEUTEL NAAR HET OOSTERSE IN PARIJS

Een van de meest karakteristieken geuren van Montale is Black Aoud. Dit is een van eerste geuren van het huis Montale, gemaakt in 1993. Cambodjaans Oud is vermengd met Indonesische Patchouli in combinatie met mandarijn, musk en rozenblaadjes. Dit alles in een van de meesterwerken van Pierre Montale.

Montale

Montale Bestellen

Klik op een parfum voor meer informatie en om direct te bestellen.

Overige Parfums

© Copyright 2018 - EssieDarling exclusieve Parfums