Schwarzlose parfum

Het Duitse bedrijf J.F. Schwarzlose & Sohne werd in 1856 opgericht door fabrikant van muziekinstrumenten Joachim Friedrich Schwarzlose, als familiebedrijf voor zijn zonen. Echter, na verloop van tijd creëerden zijn zonen hun eigen bedrijf, naast de familiale apotheek in Markgrafenstrasse 9 in Berlijn, namelijk het maken van geuren.

Het gezin verdiende een behoorlijk goede reputatie onder de keizerlijke en koninklijke personages, overleefde de Grote Depressie en doorstond twee wereldoorlogen. Echter, het bedrijf J.F. Schwarzlose (zoals veel andere Duitse bedrijven uit die periode) haperde na de Tweede Wereldoorlog en werd in 1976 opgehouden met het verlaten van slechts een heleboel archieven en herinneringen.

In november 2012 werd dit Duitse merk gerestaureerd en op de markt gebracht, met de lancering van vier geuren geïnspireerd op klassieke geuren van het huis, maar ontworpen in samenwerking met parfumeur Veronique Nyberg om een ​​moderne consument aan te spreken.

Ontwerper J.F. Schwarzlose Berlin heeft 7 parfums in onze database. J.F. Schwarzlose Berlin is een nieuw geurmerk. De vroegste editie is gecreëerd in 2012 en de meest recente zijn van 2015. J.F. Schwarzlose Berlin fragrances zijn gemaakt in samenwerking met parfumeurs Veronique Nyberg en Véronique Nyberg.

© Copyright 2018 - EssieDarling exclusieve Parfums